Hyvän tekijät
Liity hyvän tekijöiden joukkoon – valitse Kanresta tapahtumasi tekijäksi.
Kanresta on olemassa tehdäkseen hyvää.
Kanresta on yhteiskunnallinen yritys, joka jakaa osinkonsa omistajansa Suomen Kansanterveysyhdistyksen Suomen Terveydelle -keräykseen. Vuonna 2023 Suomen Kansanterveysyhdistys lahjoitti keräyksen kautta kansanterveystyöhön miljoona euroa.
Kanresta on täynnä tapahtuma-alan ammattilaisia, joita ohjaa halu tehdä hyvää – he tekevät hyvää ruokaa, hyviä tilaisuuksia ja osallistuvat samalla yhteisen hyvän tekemiseen. Jokainen kanrestalainen on hyvän tekijä – sitoutunut tarjoamaan parasta mahdollista asiakaskokemusta.
Niin hyvä ruoka, kuin ikimuistoinen tilaisuuskin vaatii hyviä tekijöitä. Valitsemalla Kanrestan tapahtumasi tekijäksi, liityt hyvän tekijöiden joukkoon.
Taloudellinen vastuu
Meidän on tehtävä työmme erinomaisesti, jotta voimme tehdä hyvää
– siksi myös liiketoiminnan kannattavuus on meille tärkeää.
Yhteiskunnallinen vastuu on kivijalkamme. Suomen Kansanterveysyhdistys ry on vuodesta 1969 lähtien tukenut neljän jäsenjärjestönsä työn kautta suomalaisten terveyttä ja hyvinvointia.
Taloudellinen vastuu on perustamme. Olemme vakaalla pohjalla toimiva konserni ja huolehdimme jatkuvasti kilpailukyvystämme. Taloudellinen vastuu tarkoittaa meille henkilöstömme, asiakkaidemme, sidosryhmiemme sekä jäsenjärjestöjemme taloudellisen hyvinvoinnin turvaamista. Avainihmistemme rooli on turvata kannattava toiminta pitkäjänteisesti.
Ympäristövastuu
Ympäristövastuu on intohimomme. Tunnemme oman ympäristövaikutuksemme ja otamme huomioon sen kaikissa toiminnoissamme. Tavoitteenamme on vähentää ympäristön kuormitusta lisäämällä luomutuotteiden käyttöä järjestelmällisesti ja olla edelläkävijä kestävän kehityksen valinnoissa. Luomun käytön lisääminen kaikissa yksiköissämme on osa strategiaamme.
Hävikkiruokaa pyrimme vähentämään koko ajan ja ravintoloissamme ennakkolaskenta ja –arviointi on todella tärkeää, siihen panostamme erityisesti. Lisäksi myymme hävikkiruokaa lounasajan päättymisen jälkeen.
Lajittelemme keittiöissämme mahdollisuuksien mukaan kaikki jätelajit
(posliini-, energia-, metalli-, lasi-, pahvi-, sanomalehti-, muovi-, seka- ja biojäte sekä ongelmajäte). Energiankäyttöä seurataan ja pidämme aina keittiössä turhat laitteet pois päältä sekä pyrimme pitämään vedenkulutuksen mahdollisimman pienenä.
Käytössämme on Ekokompassi ympäristöjärjestelmä
Sertifioitu ympäristöjärjestelmä tukee konkreettisesti organisaation toiminnan kehittämistä. Ekokompassi on järjestelmällinen tapa ympäristöjohtamiseen.
Ekokompassin tavoitteena on parantaa ympäristön tilaa sekä taata yritysten asiakkaille mahdollisimman ympäristöystävälliset palvelut. Ekokompassi-järjestelmän avulla tähtäämme ohjaamaan hankintaprosessejamme yhä ympäristöystävällisempään suuntaan ja parantamaan materiaalitehokkuutta niin tuotekehityksessä, tuotteen valmistuksessa kuin palveluprosesseissa, sekä kouluttamaan henkilöstöämme näissä prosesseissa ja kehittämistyössä hiilijalanjäljen minimoimiseksi.
Luomun käyttö ravintoloissamme
Luomun käytön lisääminen kaikissa yksiköissämme on osa toimintaamme. Kuulumme Portaat Luomuun -järjestelmään sekä olemme myös Pro Luomuliiton jäsen.
Portaat luomuun -ohjelma on ammattikeittiöille työkalu ja järjestelmällinen prosessi luomun käytön lisäämisessä ja keittiön kestävän kehityksen toimintojen kehittämisessä. Ohjelma ohjaa tekemään vastuullisia hankintaratkaisuja, viestimään luomusta oikein ja luotettavasti. Se tarjoaa myös tiedotusaineistoa ja auttaa löytämään sopivia luomutuotteita sekä oikeita yhteistyökumppaneita.
Pro Luomu ry edistää luomualan kehitystä ja kasvua Suomessa. Yhdistyksen noin 70 jäsenorganisaatiota edustavat koko ruokaketjua luomutuottajista elintarvikeyrityksiin ja kauppaan. Kanresta on ensimmäisiä ravintola-alan yrityksiä yhdistyksen jäsenenä.
Sosiaalinen vastuu
Sosiaalinen vastuu on perusarvomme. Olemme vastuullinen työnantaja ja noudatamme toiminnassamme aina viranomaissäädöksiä, lakeja ja asetuksia. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja henkilöstömme tyytyväisyys on korkealla asteella, viimeisen mittaustuloksen mukaan meidän eNPS lukumme oli 37. Työntekijät viihtyvät meillä ja pisimmät työsuhteet ovat
jo yli 20 vuotta vanhoja.
Hankintastrategiamme tavoitteena on hankkia vastuullisesti ja tehokkaasti. Käytämme mahdollisuuksien mukaan pientila- ja lähituottajien raaka-aineita edistääksemme alueellista ruokatuotantoa ja hyvinvointia.
Huolehdimme myös kumppanitalomme ihmisistä. Toimintamallimme mahdollistaa erittäin läheisen yhteistyön, jossa talon liiketoiminnan edistäminen on keskiössä. Autamme mielellämme ratkaisemaan
liiketoiminnan haasteita ja kehitämme toimintoja yhdessä.